Vakuutusyhtiö SquareTrade julkaisi mielenkiintoisen raportin, jossa esitellään vahingoittuneiden puhelimien määrää amerikkalaisilla.

Viime vuonna USA:n kansalaiset rikkoivat noin 50 miljoonan puhelimien näytöt. Tämän huikean puhelinmäärän OLED ja IPS-matriisien remontti maksoi $3,4mrd.

Keskimääräinen hinta iPhonen näytön vaihdolle Amerikassa vaihtelee alkaen $199 ja päättyen $599 riippuen mallista. Kuitenkin yli puolet USA:n kansalaisista ovat vakuuttuneita siitä, että uuden näytön hinta ei maksa enempää kuin $150.

Yleisimmät vauriot tavallisten käyttäjien kesken:

-Rikkoutunut näyttö
-Naarmuuntunut näyttö
-Ei-toimiva TouchID
-Kuollut akku

Yleisimmin puhelin on tippunut maahan. Toinen yleisin tapahtuma – tippunut taskusta. Seuraavaksi: puhelin on tippunut veteen, tippunut pöydältä tai vessaan. Kyllä, ihan tosiaan nämä tapaukset ovat vieneet miljoonia puhelimia.

Joka tunti USA:ssa rikotaan 5 671 älypuhelinta.

65% käyttäjistä käyttävät puhelinta rikkoutuneen näytön kanssa, kun taas 59% mielummin ostavat uuden älypuhelimen kuin korjaavat edellisen.

Eri tyyppisten vaurioiden takia puhelimen käyttö johtaa vakaviin toiminnallisiin ongelmiin tulevaisuudessa, esimerkiksi näytössä oleviin halkeamiin voi mennä vettä ja remontin hinta kasvaa tuplasti.

Huonossa tapauksessa puhelin lakkaa täysin toimimasta ja on olemassa riski, että hävitätte kaiken sisällön (valokuvat, yhteystiedot ja keskustelut).
Te joudutte ostamaan uuden kalliin laitteen!

Älkää odottako, kunnes teidän puhelin ”kuolee”, tuokaa se meille! Me korjaamme teidän laite nopeasti, edullisesti ja ammattitaidolla!

Remontin hinta on aina halvempi 50 – 80% kuin uuden laitteen ostaminen!

***

iPhonen tai iPadin säätäminen on helppoa!

Täältä löydät tarkat ohjeet Applen mobiililaitteiden säätämiseen, hyviä neuvoja!

Seura meitä facebookissa!

https://www.facebook.com/isupport.fi/

Hyödyllisiä neuvoja. Ammattitaitoinen korjaus. Laadukkaat varaosat!

Tukenanne iSupport — tiimi

* iPhone

* iPhone huolto

* Puhelin huolto Helsinki

* Näyttö rikki

* Akun vaihto

MOBIHIVE

Y-tunnus: 2289203-8

© mobihive.fi

WhatsApp chat 0406307020