FAQ

Te tuotte laitteet meille ja me selvitämme vian, minkä jälkeen tiedossa ovat laitteenne korjauksen aika ja hinta. Saatuamme teiltä vahvistuksen korjaamme vian (tietyissä tapauksissa vianmääritys voi ottaa useamman päivän). Kun korjaus on tehty, voitte noutaa laitteen (mahdollista on myös korjatun laitteen toimitus perille vastaanottajan osoitteeseen (palvelu toimii vain Helsingissä kello 20.00 asti, palvelun hinta 20 euroa).

Vianmäärityksestä ei peritä maksua, jos tilaatte sen jälkeen korjauksen. Jos ette tilaa korjausta, vianmäärityksestä peritään 35 euron maksu.

Useimmat iPhone-laitteen korjaustyöt teemme tunnin sisällä (lukuun ottamatta rungon vaihtoa ja monimutkaisia korjauksia). Korjaamme iPad-laitteet yhden työpäivän kuluessa, muut merkit 2-4 päivässä.

Mobihive antaa vuoden takuun kaikille suorittamilleen töille sekä korjauksen yhteydessä asennetuille osille. Takuu koskee VAIN korjattavaa vikaa ja vaihdettuja osia. Emme anna takuuta kosteuden turmelemille laitteille emmekä ohjelmiston asennukselle ja säädölle.

Emme suosittele puhelimen kuivaamista esim. hiustenkuivaajalla tai muilla keinoilla, ei varsinkaan upottamalla se riisinjyviin, se ei auta! Jos elektroniseen laitteeseen on päässyt kosteutta, on ensimmäiseksi irrotettava paristo/akku. Jos teillä ei ole erikoistyökaluja, se on iPhone-laitteen tapauksessa hankalaa, koska paristo/akku on piilossa rungon sisällä.
Älkää missään tapauksessa liittäkö iPhone-laitetta laturiin! Laite kannattaa tuoda huoltoomme mahdollisimman pian.

Apple-yhtiö ei valmista eikä myy alkuperäisiä varaosia. Varaosa on alkuperäinen vain silloin, kun se on otettu pois uudesta laitteesta. Me voimme tehdä niin, mutta se nostaa korjauksen hintaa. Käytämme korkealaatuisia varaosia, jotka eivät ulkonaisilta ja teknisiltä ominaisuuksiltaan mitenkään eroa alkuperäisistä, ja annamme niille vuoden takuun.

Meille voit tuoda oman varaosan, me vaihdamme! Säästät jopa 50% huoltokuluista! Kysy lisää!

MOBITECH

Y-tunnus: 2950613-6

© mobitech.fi

WhatsApp chat 0406307020